Online műhelybeszélgetés az SDG kutatási eredményeiről

Az SDG. (Soli Deo Gloria) Alapítvány 2020. november 26-ára online műhelybeszélgetésre hívta a magyar ifjúsági közélet, érdekképviselet és tehetséggondozás meghatározó szereplőit.

A tanácskozáson résztvevők Dr. Bartal Tamás, az SDG. (Soli Deo Gloria) Alapítvány elnöke, az esemény házigazdája mellett: a magyar műszaki képzés fellegváraként ismert, a tradíciók és fejlődés mellett kiemelten elkötelezett Óbudai Egyetem rektora, Prof. Dr. habil Kovács Levente; a hazai felsőoktatási diákönszerveződés csúcsszervezetének, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke, Murai László; a magyar ifjúságot az össznemzeti ifjúságpolitikába emelő, illetve a magyarországi és a határon túli magyar fiatalok legmagasabb szintű egyeztető fórumaként tevékenykedő Magyar Ifjúsági Konferencia Egyesület elnöke, Veres Márton; végül, de nem utolsó sorban a mindenkori kormányzat és az ifjúsági szervezetek érdekeinek koordinációját támogató Nemzeti Ifjúsági Tanács Szövetségének elnöke, Hegedüs Zoltán.

Az értekezlet Dr. Bartal Tamás, az SDG. (Soli Deo Gloria) Alapítvány elnökének a szervezet fiatalok körében folytatott kutatási eredményeiről tartott prezentációja köré épült. Az esemény keretében az SDG. (Soli Deo Gloria) Alapítvány és a Magyar Ifjúsági Konferencia Egyesület együttműködési megállapodást kötöttek, továbbá valamennyi résztvevő kifejtette jövőbeni együttműködési szándékát a fiatalok érdekeinek még jobb megismerése és hatékonyabb előmozdítása terén.