Készül az új Békemenet

„Három és fél év kihagyás után ismét útjára indul békemenet, amely a rendszerváltás utáni Magyarország legnagyobb tömeget megmozgató civil kezdeményezése. Az október 23-ára meghirdetett eseményen a tizenöt évvel ezelőtti gyurcsányi rendőrterrorra is emlékeznek. A szervezők közlése szerint az idei felvonulás elsődleges célja, hogy megmutassák: sokan állnak ki hazánk szuverenitása mellett.[…]
Fricz Tamás politológus a Demokratának úgy fogalmazott: azért van szükség az újabb békemenetre, mert a globalista erők, amelyek az elmúlt két évtizedben vezető szerepet alakítottak ki a bel- és külpolitikában, a nemzetközi közvéleményben, a társadalom szegmenseiben, a végső csatára készülnek: a nemzeti, szuverenista, konzervatív és keresztény politikusokat meg akarják buktatni és totális uralomra törnek. – Látványos és összehangolt támadás indult meg Magyarország ellen, és a 2022-es országgyűlési választásokon biztosra akarnak menni. A globalisták és a szuverenisták küzdelme a csúcspontjára érkezett.
Meg kell mutatnunk, hogy nemcsak a politikusaink küzdenek a hagyományos értékeinkért, hanem a magyar civil társadalom is, hiszen nélkülünk nem lehet a küzdelmet győzelemre vinni – jelentette ki Fricz Tamás.”
Forrás: magyarnemzet.hu