Felvételt hirdet az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia

„Ősszel induló tíz hónapos, bentlakásos, költségtámogatott szakkollégiumi képzést hirdet Piliscsabán az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia. A közösségért tenni akaró keresztény egyetemisták és friss diplomások jelentkezését várják június 15-ig.
Az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia tíz hónapos programja során 21–30 éves fiatalokat segítenek, hogy magukat, szűk és tág környezetüket megismerjék, értékeikben gyarapodjanak. Az ősszel induló képzésre azok jelentkezését várják, akik szeretnék keresztényként szemlélni a világot, átlátni a politikai döntéseket, megérteni a gazdaság működését, mélyebben megélni a hitüket, önmagukat jobban megismerni és csodálni Magyarország kincseit.
A tíz hónapos képzés első moduljában az igényes, szisztematikus gondolkodásba szeretnék bevezetni a hallgatókat; ez a megközelítés az egész akadémián eltöltött idejüket könnyebbé teszi, illetve a további életükben is hasznos megközelítést jelent majd.
Amit az akadémia kínál: tíz hónap intenzív fejlődés keresztény alapokon, tíz modul, kilenc tanulmányút; növekedés hitben, közösségben és élményekben; sokrétű, színvonalas oktatás neves előadókkal, bentlakásos szakkollégiumi képzés Piliscsabán. A hallgatók részvétele ingyenes, sőt ösztöndíjat is kapnak. A kollégiumban minden diáknak saját szobát biztosítanak. Közös útjuk a Kárpát-medence számos helyére elvezet majd, együtt szereznek új élményeket, tapasztalatokat, tudást.
A nemzeti hovatartozásukat fontosnak tartó, a közösségért tenni akaró keresztény egyetemisták és friss diplomások jelentkezését várják. A jelentkezésnek nem feltétele diploma, illetve nyelvvizsga megléte.
Jelentkezési határidő: 2022. június 15.
A sikeres jelentkezést követően felvételire hívják a jelentkezőket. A felvételi egy rövid írásbeliből és egy felvételi beszélgetésből áll.”
Forrás: magyarkurir.hu
Kép: szenttamasakademia.hu